enturfarestankar.blogg.se

Jag är en helt normalt onormal tjej som titt som tätt flänger runt i stan, i skogen eller på åkrar och tar zoner i Turf. (Läs om Turf på turfgame.com ) Detta är mina seriösa och totalt oseriösa funderingar kring livet som turfare. :)

God TurfJul!!

Publicerad 2013-12-25 09:47:33 i Vardag,

På väg hem från julfirandet igår upptäckte jag till min stora glädje att min turfstad har fått julklappar! Flera nya zoner! Jag kunde hitta 4 st, men ska kolla lite mer noggrant idag. Eftersom jag behöver ta 35 unika till för att nå delmålet 200, passade det ju väldigt bra. :0)
Övriga mål då? 
Delmålet att ta Take-1000 är redan uppnått och jag har lyckats masa mig ut för att ta minst en zon om dagen, även om det ibland hänt att jag gått ut som en zombie kl 23:30 efter en hel kvälls uppsatsskrivande.
Lusseturfen, som jag såg fram emot så, fick jag sjukskriva mig från. Så jag har ännu inte varit med på något event. :0(
Jag har gått upp 3 levels och är nu en Experienced Seeker, så jag har bara en level kvar att gå upp för att nå level 23.

Huvudmålet, att ha bättre veckosnitt än förra omgången är det knepigare med. Just nu snittar jag 9 279,99 poäng i veckan och skulle behöva ta ca 1 309 poäng mer per vecka för att slå förra omgången. Men jag hyser hopp, för så länge det inte snöar eller är halt ute kan jag ju komma ikapp med hjälp av några galet långa cykelturfrundor. Och nu kan jag äntligen se hur terrängen ser ut framför cykeln även i mörkret, för mina morbröder gav mig en pannlampa i julklapp! Cykellyset jag haft hittills har mest haft funktionen att jag syns, men jag har inte sett så bra. Det har varit lite läskigt när man cyklar på stigar i skogen... 

Nog om detta, dags för latte och film! 

God TurfJul allihopa!

Kommentarer

Postat av: KingOfTheSlope

Publicerad 2013-12-25 16:37:31

Över 9000 poäng i timmen i snitt skulle de flesta vara extremt nöjda med... God Jul

Svar: LOL!! Hoppsan, per vecka menade jag förstås.. Jag ändrar det. Tack för att du påpekade det och God Jul! :0)
PurpleAvenger

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PurpleAvenger

Jag är en helt normalt onormal tjej som turfar. Att jag turfar innebär att jag titt som tätt flänger runt i stan, i skogen och på åkrar och tar zoner i Turf. (Läs om Turf på turfgame.com ) Det innebär också att jag ibland helt frivilligt ger mig ut i spöregn, halv storm eller totalt mörker för att kunna ta en medalj. I övrigt gillar jag att fika, titta på film, baka och umgås med vänner. Jag har även en viss förkärlek för färgen lila...förstås.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela